• Gratis verzending vanaf €25,-
  • Gratis retour
  • 6 Fysieke winkels
  • Snelle levering

Informatie rond het Coronavirus

Extra informatie rond COVID-19

Wij nemen extra maatregelen in verband met de verspreiding van het Coronavirus. Het is belangrijk dat zowel onze medewerkers als onze klanten met een veilig gevoel respectievelijk kunnen werken en winkelen. Daarom geven we hier antwoord op je vragen.

 

Zijn jullie winkels nog open?

Ja, onze winkels zijn geopend. Bekijk hier de openingstijden.

 

Kan mijn webshopbestelling besmet zijn?

Nee. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zegt dat er geen risico is dat bestelde artikelen besmet met het virus zijn. Pakketjes die door de postbezorger worden bezorgd, brengen geen risico met zich mee voor klanten.

 

Wordt mijn bestelling gegarandeerd geleverd?

Ja, onze webshop staat nog steeds klaar om jouw bestelling te verwerken, in te pakken en te versturen. Ook aan de kant van DHL en PostNL zijn er op dit moment geen vertragingen. De levertijden zijn nog net zo snel als je van ons gewend bent.

 

Hoe zit het met het retourneren van bestellingen?

Ook dit loopt nog volgens schema. Binnen een termijn van 7 dagen na ontvangst van je retourpakket ruilen we je bestelling om of storten we je geld terug op je rekening. Wel vragen we je rekening te houden met een contactloze overdracht van je retourpakket aan PostNL. Zet het pakket op de grond en neem afstand.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact op via webshop@jeansinn.nl of onze chat.