• Gratis retour
  • Fysieke winkels
  • Snelle levering
  • Mega aanbod jeans
x
Klantwaardering: 9.2

Privacy statement

Privacy Statement
Jeansinn.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen deze persoonsgegevens ook aan derden verstrekken wanneer dit nodig is voor een goede afhandeling.
Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

- via deze privacyverklaring Jeansinn.nl duidelijk vermeldt met welke doeleinden persoonsgegevens worden verwerkt;
- onze verzameling van persoonsgegevens wordt beperkt tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
- in gevallen waarin jouw toestemming vereist is, wij jou eerst uitdrukkelijk om toestemming vragen om je persoonsgegevens te verwerken;
- dat er passende beveiligingsmaatregelen genomen zijn om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook geŽist is van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
- Jeansinn.nl respecteert het recht van de consument om je persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te wijzigen of te verwijderen.

Jeansinn.nl is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Verder in deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens er worden verzameld en gebruikt met welk doel. 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 23-05-2018.

Gebruik van persoonsgegevens
Jeansinn.nl gebruikt persoonlijke gegevens om de volgende diensten te leveren; je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand. Je gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, waaronder inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten voor Jeansinn.nl en invordering van verschuldigde bedragen, fraudebestrijding en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Wij gebruiken de volgende persoonsgegevens om de diensten te kunnen leveren:
- Voornaam
- Achternaam
- Adres
- Postcode
- Woonplaats
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Factuuradres
- Betalingsgegevens
- Geslacht
- Geboortedatum

Mocht je willen dat wij al deze gegevens verwijderen dan is dit mogelijk door een e-mail te sturen naar onze klantenservice: webshop@jeansinn.nl.

Registreren
Om toekomstige bestellingen bij Jeansinn.nl sneller af te ronden, kun je ervoor kiezen om een account bij ons aan te maken. Na registratie bewaren wij je gebruikersnaam en persoonsgegevens. Deze bewaren wij zodat jij deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij contact met jou op kunnen nemen om de overeenkomst uit te voeren. De aan jouw account gekoppelde gegevens zullen wij alleen aan derden verstrekken wanneer dit noodzakelijk is om de overeenkomst die je met ons sluit uit te voeren of wanneer dit wettelijk verplicht is. Mocht er een vermoeden zijn van misbruik of fraude van onze webshop dan kunnen wij deze persoonsgegevens bij de bevoegde autoriteiten aanleveren.

Reclame
Jeansinn.nl kan jou, naast de informatie op de website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten:
- per e-mail
- per post
- via social media

Indien je van ons geen commerciŽle aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kun je je afmelden voor de nieuwsbrief middels de link die je onder iedere nieuwsbriefmail vindt. Ook kun je dit doen via onze klantenservice:
webshop@jeansinn.nl. Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan onze lijst met abonnees.

Contactformulier
Het is mogelijk om via onze webshop een contactformulier in te vullen met hierin jouw vraag. Om jou zo gericht mogelijk te kunnen helpen, vragen wij hierbij om de volgende persoonlijke gegevens:
- Voornaam
- Achternaam
- E-mail

Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het beantwoorden van je vraag.

Publicatie
Wij publiceren jouw klantgegevens niet.
 

Cookies
Jeansinn.nl maakt gebruik van cookies en websitestatistieken. Dat doen we om te kijken hoe bezoekers van onze website de site gebruiken. Deze informatie helpt ons om de site te verbeteren. Een cookie is een bestand dat op je computer wordt opgeslagen. Bij een vervolgbezoek op onze website kunnen deze cookies worden herkend.

Als je voor het eerst onze website bezoekt krijg je een banner te zien waarin gevraagd wordt naar je voorkeur. Je wordt gevraagd of Jeansinn.nl je bezoek aan de site mag meten. Je kunt dit toestaan of weigeren.

Cookies bevatten een (uniek) nummer. Ze bevatten geen persoonsgegevens. Jeansinn.nl kan cookies daarom niet gebruiken om je persoonlijk te herkennen. Ook kunnen cookies niet worden gebruikt om je op een andere website te herkennen.

Google Analytics
Jeansinn.nl gebruikt Google Analytics om te analyseren hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht, via welke pagina je op onze website aankomt, op welke pagina's het meest wordt geklikt. Gezien de geringe impact van deze cookies op uw privacy, is voor het gebruik van deze cookies geen toestemming vereist. 

Beveiliging
Wij beperken ongeautoriseerde toegang tot en misbruik van persoonsgegevens door middel van onze beveiligingsmaatregelen.

Bewaarperiode
Voor de marketingdoeleinden waarvoor jij toestemming hebt gegeven, zullen je persoonsgegevens door ons worden bewaard zolang jij je toestemming niet terugneemt. Ook moeten wij jouw gegevens gedurende een bepaalde termijn bijhouden omdat dit wettelijk verplicht is.

Wijzigingen in onze privacyverklaring
Wij hebben het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Het is daarom aan te raden om deze verklaring zo nu en dan opnieuw door te nemen zodat je op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens helpen wij u graag verder. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback
Vragen en opmerkingen wat betreft onze privacy kun je sturen naar webshop@jeansinn.nl. Verder mag je jouw persoonsgegevens altijd inzien, veranderen of verwijderen. Ook dit kan door een e-mail te sturen naar webshop@jeansinn.nl. Vermeld hierbij ook altijd je naam en adres. Wij komen dan z.s.m. terug op je verzoek.



J&S Retail B.V.
Handelend onder de naam: Jeans Inn

Vestigings- en bezoekadres: 

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-473250             

Bereikbaarheid: Van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

E-mailadres: webshop@jeansinn.nl
KvK-nummer: 22040365

Btw-identificatienummer: 8059.06.828B01